ظفرقندی و میدری و آزمون اعتبار مجلس

❇️اگر دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت، و دکتر میدری، وزیر رفاه از سوی مجلس رای نیاورد، آزمون خوبی برای اعتبار مجلس نیست. زیرا:

❇️یکی از مشکلات عمومی کشور موضوع بهداشت و درمان بوده که زندگی اکثر ایرانیان با آن روبرو است. پزشکیان هم خبره‌ترین و شایسته‌ترین فرد, دکتر ظفرقندی را, برای این پست به مجلس معرفی کرده است. ظفرقندی از سوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اکثر انجمن‌های حرفه‌ای و درمانی کشور، هفت‌وزیر پیشین وزارت بهداشت مورد حمایت قرار گرفته است. می‌توان گفت استثنائا کل بدنه تخصصی و درمانی کشور حامی ظفرقندی شده‌اند-که در تاریخ نیم‌قرنه امر بی‌نظیری است.

❇️در عین حال تعهدات ملی، دگرخواهانه و انسانی ظفرقندی در طول جنگ تحمیلی، و در ارائه خدمات عمومی به مردم تحسین برانگیز بوده است. حال اگر چنین وزیری از سوی مجلس رای نیاورد، گویی مجلس ناخواسته می‌خواهد به مردم نشان دهد در برابر سرنوشت و تخصص مهمترین وزارت‌خانه کشور ایستاده است که این رخداد مطلقا در شان مجلس نیست.

❇️آزمون دوم در مورد دکتر میدری است. در حالی‌که کشور در ده سال گذشته، بخاطر تحریم‌ها و عوامل دیگر، ده میلیون بر فقرایش افزوده شده است. و در حالی که از نظر اکثر متخصصان کشور میدری شخصیتی است که درباره راه‌های توسعه‌گرانه کاهش فقر هم “دانش” دارد و هم “تجربه عملی” دارد و چهار دهه هست که پاکدستانه زندگی کرده است. و مغتنم این که پزشکیان او را بعنوان یکی شایسته‌ترین افراد برای تصدی وزارت رفاه به مجلس معرفی کرده است. بنابراین عدم رای آوری میدری به معنای بی‌توجهی مجلس به فقر، تخصص و پاکدستی در جامعه محسوب می‌شود.

❇️ضمنا رهبری در خطاب مستقیم به نمایندگان همین مجلس موفقیت دولت پزشکیان را در کاهش آلام مردم موفقیت همه دانسته‌اند. و بیش از دو دهه هست که بر کاهش فقر، تبعیض و فساد تاکید دارند. روشن است تحقق چنین اهداف خطیری جز با مدیران شایسته و پاک‌دست و مورد اعتماد بدنه جامعه میسر نیست. اینجانب بدون این که از دسته‌بندی‌های داخل مجلس اطلاع داشتم باشم امیدوارم مجلس از آزمون رای اعتماد به این دو وزیر، که افتخار ایرانیان هستند، سرفراز بیرون بیاید.

حمیدرضا جلائی پور وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *