انتقادات مجلس یازدهم علیه دولت «فرافکنی شعاری» است.

مصاحبه با ایرنا

🔺نظر شما درباره انتقادات [اخیر مجلس که] مطرح شده چیست؟

📌به دولت می‌توان انتقاد کرد. ولی این انتقادات مجلس یازدهم انتقاد نیست، بیشتر «فرافکنی شعاری» است. برخلاف شعارهایی که مجلس یازده می‌دهد، این مجلس متفرق و ضعیفی است و تحلیل واقع‌نگرانه‌ای از وضع کشور و علل آن ندارد. لذا آن‌ها بجای کار ایجابی ظاهرا قصد دارند با حمله به دولت موقتا خودی نشان دهند و در بین خودشان وحدتی ایجاد کنند.

🔺 به نظر شما این انتقادات چقدر سیاسی است؟ یا چقدر با واقع بینی از شرایط کلی کشور مطرح شده؟

📌اقدام آن‌ها یک حرکت سیاسی و خالی از حرکت کارشناسی و ایجابی است. توجه داشته باشید این مجلس پایگاه اجتماعی ضعیفی دارد. در تهران اگر تعداد آرای باطله را (و کسانی که بخاطر خوردن مهر بر روی شناسنامه‌شان در انتخابات شرکت کردند) کم کنیم ده در صد مردم تهران رای دادند.

📌اغلب نمایندگان کارشناس نیستند و شعاری‌ و محصول اعمال نظارت حداکثری استصوابی‌اند. روشنه که چنین مجلسی نتواند ارزیابی واقع‌بینانه‌ای از اوضاع کشور داشته باشه. اتفاقا یکی از علل مشکلات کشور همان مکانیزمی است که محصولش نمایندگان بدون پایگاه اجتماعی میشوند. متاسفانه این‌ها بیشتر برای همان ده در صد شعار می‌دهند و اساسا توانایی ندارند مسائل اساسی کشور را مورد توجه قرار دهند.

🔺فکر می کنید شرایط بین المللی و داخلی و بحران کرونا چقدر در وضعیت فعلی اثرگذار بوده و آیا انگشت اتهام را باید فقط به سمت رئیس جمهوری برد؟

📌به سه نکته اشاره می‌کنم. اول این که اگر می‌بینیم که کارنامه ایران در مبارزه با کرونا در مقایسه با کشورهای دیگر تا حدودی قابل دفاع است، بخاطر این است که مدیریت کرونا دست تندروها نبوده و پزشکان و شایستگان در اداره آن نقش داشتند.

📌دوم اینکه مثل روز روشن است که یکی از پیامدهای منفی کرونا، ضربات مهلکی است که به اقتصاد ایران وارد شده است. اقتصاد ایران زیر ضربات تحریم حداکثری و تحریم فروش نفت «کوچک» شده و آسیب دیده بود و اینک با پیامدهای منفی اقتصادی کرونا روبرو است.

📌یک ماه است مجلس یازده باز شده شما نطق‌ها را گوش دهید، بیشتر یک مقدار شعار تحویل مردم می‌دهند، و فکر می‌کنند با حمله به دولت دارند مشکل مردم را حل می‌کنند!

📌این مجلس اگر مجلس مردمی بود همان مشکلاتی که آقای موسوی خوئینی‌ها در نامه اخیرش درباره اداره کشور مورد توجه قرار داده بود را مورد توجه قرار می‌داد.

حمیدرضا جلائی پور وب‌سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *